• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

De modernste Self Storage ter wereld

De modernste opslagruimte ter wereld, binnenkort in Katwijk!

Oomen Opslag werkt hard aan de modernste opslagruimte ter wereld. De oplevering van deze nieuwe self storage zal in de tweede helft van 2020 plaatsvinden. Met onze state-of-the-art opslagruimte bieden wij niet alleen de makkelijkste opslagruimte aan, maar zijn wij ook nog eens het veiligste én goedkoopste uit de regio. Onderstaand ziet u welke voordelen onze self storage voor u heeft.

Nieuwsbrief automatische self storage

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons nieuwe opslagcentrum? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen, en krijgt u als eerste de kans een opslagruimte te reserveren.

De opslagbox komt automatisch naar je auto (echt waar)

Wie wel eens een opslagbox heeft gehuurd in een traditionele self storage, kan beamen dat het opslaan van je spullen een zeer tijdrovend en moeizaam proces is. De meeste opslaglocaties hebben ongeveer vijf etages, en hier kan je met de auto niet bijkomen. Daardoor moet je je spullen stuk voor stuk op karretjes zetten, met de lift naar boven, en lange stukken lopen naar je opslagbox.

Bij onze baanbrekende self storage is dit niet nodig. Selecteer op je computer, tablet of telefoon wanneer je bij je opslagbox wilt (tot ongeveer 15 minuten van tevoren), en de opslagbox staat voor je klaar. Bij aankomst bij onze vestiging parkeer je bij de juiste deur, vul je de toegangscode in op het touchscreen, en je opslagbox gaat open. In plaats van vijf minuten lopen naar je box, staat deze op één meter afstand van je auto. En doordat je onder een grote luifel kunt parkeren (zelfs met een vrachtwagen), sta je altijd warm en droog.

De goedkoopste opslagruimte van de regio

U zult denken dat spullen opslaan bij de makkelijkste en modernste opslagruimte ter wereld een hoop geld zal kosten. Niets is minder waar, want onze opslagruimte is de goedkoopste uit de omgeving. Door het ontwerp van onze opslagruimte kunnen wij bijzonder efficiënt opslaan. Hier profiteert u als klant van. Binnen een staal van 15km rondom onze opslaglocatie, bieden wij zelfs de laagste-prijsgarantie (voor vergelijkbare opslag).

Self storage gecombineerd met mobiele opslag

Bij ons kunnen de opslagboxen niet alleen automatisch naar uw auto, bestelbus of vrachtwagen komen, maar zelfs naar uw huis. U kunt dan aan huis uw spullen laden en/of lossen. Als u tussentijds bij uw spullen wilt, hoeft de opslagbox niet weer naar uw huis gebracht te worden, maar komt deze vanzelf naar uw auto toe.

Voorbeeld:

Stel, u gaat verhuizen, maar u kunt uw nieuwe woning nog niet betrekken. In dat geval moet uw inboedel worden opgeslagen. Met onze mobiele opslag kunnen we de opslagbox bij u aan huis brengen. Zo kunt u heel eenvoudig aan huis uw box inladen of uitladen. Als u tussentijds iets uit uw opslagbox wilt halen, kunt u naar onze self storage komen, en komt dezelfde opslagbox automatisch naar uw auto toe.

De veiligste opslagruimte

Een traditionele self storage is afsluitbaar met een slot, en soms cameratoezicht. Inbraak in deze opslagunits blijft echter altijd mogelijk. Ongeoorloofde toegang tot uw opslagbox is bij Oomen Opslag niet mogelijk. Naast het feit dat de opslagboxen bij ons voorzien zijn van zware sloten, is het technisch gezien niet mogelijk de opslagboxen in ons warehouse te bereiken. De opslagboxen worden bij ons tot 8 lagen opgestapeld, en de ruimte tussen de opslagunits is enkele centimeters.

Toegang tot uw opslagbox is enkel mogelijk via reservering via onze website of servicebalie.

Eenvoudig beheer van uw opslag

U kunt uw opslagbox eenvoudig beheren via uw online omgeving. Vooral voor (zakelijke) klanten met meerdere boxen is dit erg handig. Via onze portal kunt u uw opslagbox(en) inzien. Per opslagbox kunt u onder andere informatie bekijken:

 • Inhoud/referentie van de opslagbox
 • Het formaat van de opslagbox
 • Startdatum huur
 • Gewicht van de opgeslagen items
 • Facturen

U kunt uw opslagbox oproepen via onze website. U kunt een reservering maken voor een bepaalde datum en tijd, maar u kunt de opslagbox ook te allen tijden direct oproepen. Ook kunt u de opslagbox via de online portal bij u of uw bedrijf voor de deur laten plaatsen.

Diverse maten opslagboxen

Opslagbox 16m³

10ft opslagbox

Afmetingen (binnenmaat):

 • 2,83 meter diep
 • 2,34 meter breed
 • 2,38 meter hoog
 • inhoud 16m³

Opslagbox 33m³

20ft opslagbox

Afmetingen (binnenmaat):

 • 5,90 meter diep
 • 2,34 meter breed
 • 2,38 meter hoog
 • inhoud 33m³

Ook voor opslag van auto's en oldtimers

Onze revolutionaire opslagruimte is niet alleen zeer handig en voordelig van het opslaan van huisraad of bedrijfsinventaris, maar ook geschikt voor het stallen van voertuigen. U kunt uw auto eenvoudig in de speciale opslagunit rijden, waarna u de opslagbox via de zijkant kunt verlaten.

opslagbox auto
0