• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Zoetermeer

Wilt u opslagruimte huren in Zoetermeer? Oomen Opslag biedt u opslagruimte waar u dat wilt. Wij kunnen onze opslagruimtes op bijna elke locatie bezorgen. U kiest vervolgens of deze bij u voor de deur blijft staan, of dat wij de opslagcontainer na het inladen verwarmd en beveiligd opslaan. Wanneer u uw opslag weer terug wilt, komen wij deze op de door u gewenste dag weer bij u thuis in Zoetermeer afleveren. Doordat onze opslagruimtes altijd naar u toe komen bespaart u een hoop tijd, gedoe en geld.

Direct opslagruimte reserveren in Zoetermeer

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Of u nu veel of weinig spullen wilt opslaan in Zoetermeer: wij hebben altijd een passende opslagruimte voor u. Zo hebben wij voor kleinere volumes 10ft opslagcontainers met een inhoud van 16m³. Dit is ruim voldoende voor de opslag van een woonkamer of kleine inboedel. De meest gehuurde opslagruimte in de regio Zoetermeer is een 20ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 33m³. Dit is voldoende voor de inhoud van een gemiddeld eengezinswoning. Wanneer u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u natuurlijk ook verschillende  opslagboxen combineren.

U kiest voor “opslagcontainer huren”, als u een opslagcontainer voor een bepaalde periode voor uw woning wilt hebben. Wanneer u wilt dat de container na het inladen verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen, kiest u voor “container met opslag”. Ook de kosten voor het terugbrengen van de opslagcontainer in Zoetermeer zitten bij de prijs inbegrepen.

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Uw inboedel in Zoetermeer opslaan bij Oomen Opslag is de aller-makkelijkste manier van opslag. In plaats van steeds heen en weer rijden naar een (ouderwetse) self-storage in Zoetermeer, komt de opslagruimte naar ú toe. Doordat u niet steeds naar de storage-box hoeft, scheelt dat een hoop tijd, kosten en energie. Het werkt heel simpel:

 1. U boekt via onze website een “container met opslag”. Als vooraf al bekend is hoe lang de opslag nodig is, kunt u dit gelijk aangeven.
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de afgesproken datum bij u voor de deur
 3. U laadt op uw eigen tempo de opslagruimte in
 4. Wij halen de container weer op, en slaan deze verwarmd en beveiligd op in onze opslagplaats

Wanneer u er klaar voor bent om uw opslagbox weer terug te krijgen brengen wij deze natuurlijk op afspraak weer langs.

Voordelig een opslagcontainer huren in Zoetermeer

Het is niet altijd nodig om ergens een opslagruimte te huren. Als u bijvoorbeeld gaat verbouwen is het ook prima om een opslagcontainer in Zoetermeer voor uw deur te huren. De opslagcontainer kan zonder problemen enige tijd voor uw deur blijven staan. Een opslagcontainer huren in Zoetermeer kan voor zowel particulieren als voor bedrijven. Voor bedrijven kan een opslagcontainer handig zijn voor werkzaamheden op een externe locatie of als tijdelijke extra opslagruimte. En voor particulieren is het huren van een opslagcontainer ideaal voor tijdelijke opslag bij een verbouwing of renovatie van de woning.

Onze opslagcontainers in Zoetermeer hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. In Zoetermeer verhuren wij zowel een 10ft container als een 20ft container. Bestel nu eenvoudig een opslagcontainer in Zoetermeer via onze webshop. Wanneer u bestelt voor 23.59 uur, kunnen wij deze de eerstvolgende werkdag al komen plaatsen.

0