• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 071 889 20 06

Opslagruimte thuisbezorgd in Zandvoort

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf: 150,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

De makkelijkste opslagruimte in Zandvoort

Zoekt u de beste en modernste opslagruimte in Zandvoort? Dan komt u al snel uit bij Oomen Opslag. Bij ons heeft u geen ouderwetste self-storage toestanden, maar komt de opslagruimte gewoon naar u toe. Een busje huren en talloze keren heen en weer pendelen is niet langer nodig. Wij bezorgen de opslagbox bij u in Zandvoort voor de deur. Vervolgens heeft u de keuze of u de opslagbox op uw eigen tempo inlaadt, of dat u dit door onze verhuizers laat doen. Wanneer u ervoor kiest om de opslagruimte in Zandvoort zelf in te laden, komen wij de opslagbox weer bij u ophalen als u alles erin heeft gedaan. Wanneer u onze verhuizers uw spullen in de opslagbox laat laden, nemen wij uw opslagbox gelijk mee retour.

Goedkope opslagruimte in Zandvoort

Naast gemak spelen de kosten voor een opslagruimte in Zandvoort waarschijnlijk ook mee in het maken van uw keuze. Ook op dit punt wint onze opslag het van de concurrentie. Onze opslag is goedkoper dan zelf spullen brengen naar een opslagplaats of een verhuisbedrijf inschakelen. U hoeft bij onze opslag in Zandvoort geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden. Zeker als u de tijd die u bezig bent met het wegbrengen van uw spullen meerekent, komt u erachter dat onze opslag erg voordelig is. En, hoe langer u uw spullen opslaat, des te voordeliger de opslagruimte wordt.

Veilige opslag voor uw inboedel in Zandvoort

Naast gemak en prijs is er nog één ding belangrijk bij het opslaan van uw spullen in Zandvoort. Namelijk de veiligheid van de opslagplaats. Ook op dit laatste belangrijke punt wint onze opslagruimte het van andere aanbieders. Nadat de opslagruimte in Zandvoort door u of door onze verhuisservice is ingeladen, wordt deze in uw bijzijn verzegeld. Deze speciale opslagcontainer-verzegeling bevat een uniek nummer. De opslagruimte is niet te openen zonder de zegel te verbreken. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand in uw opslagbox kan. Alle opslagboxen worden opgeslagen in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Onze opslagruimtes zijn voorzien van brandalarm, inbraakalarm en cameratoezicht.

Verschillende formaten opslagboxen

Voor uw opslagruimte in Zandvoort bieden we verschillende maten opslagboxen aan. Zo is onze kleine opslagruimte (16m³) in Zandvoort vooral handig wanneer u een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, of om uw huis opgeruimd te maken voor de verkoop. Wilt u uw hele inboedel opslaan? Dan is onze grote opslagruimte in Zandvoort een uitkomst. Met een inhoud van 33m³ is deze opslagbox meestal groot genoeg voor het opslaan van uw hele inboedel.

0