• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Wassenaar

Bent u op zoek naar opslagruimte in Wassenaar? Oomen Opslag heeft altijd de juiste maat opslagruimte of opslagcontainer voor u in Wassenaar. Wij kunnen op het door u gewenste moment een opslagruimte bij u voor de deur plaatsen. Vervolgens kunnen wij de opslagbox voor onbepaalde tijd bij u voor de deur laten staan, maar we kunnen deze ook voor u in opslag nemen. De makkelijkste opslag van Wassenaar!

Opslagruimte bestellen in Wassenaar

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Of u nu een grote opslagruimte of een kleine opslagbox in Wassenaar zoekt: Oomen heeft altijd de juiste opslagcontainer voor u. Voor kleine inboedels of een gedeelte van een inboedel zijn onze compacte 10ft containers met een inhoud van 16m³ een uitkomst. Deze zijn bijna overal te plaatsen. De 10ft opslagcontainer is ook vaak in een tuin of op een stoep te plaatsen, dus is ideaal voor in krappe gebieden.

Voor een complete inboedel is het gebruik van een 20ft opslagcontainer aan te raden. Deze hebben een inhoud van 33m³, en passen in de meeste parkeervakken. De meeste inboedels vanuit een eengezinswoning passen hierin.

Wanneer een 10ft opslagcontainer of een 20ft opslagcontainer huren in Wassenaar nog niet genoeg ruimte biedt, kunnen wij uiteraard ook meerdere opslagboxen bij u voor de deur leveren. U kunt natuurlijk ook verschillende maten opslagruimtes met elkaar combineren. Zo heeft u altijd de juiste opslagruimte in Wassenaar!

Wilt u alleen een een opslagcontainer huren voor de deur? Selecteer dan hierboven “opslagcontainer huren”. Wilt u dat wij de container na het inladen verwarmd en beveiligd opslaan, en na afloop weer terugbrengen? Selecteer dan “container met opslag”.

Opslagruimte huren in Wassenaar

Makkelijkere opslagruimte in Wassenaar dan bij Oomen Opslag bestaat niet. In plaats van uw inboedel op te slaan in een storage box bij een self-storage in Wassenaar, komt de opslagruimte naar u toe. U hoeft dus niet meerdere keren heen en weer te rijden naar uw opslag. Het werkt als volgt:

 1. Wij plaatsen de opslagbox in de juiste maat op de afgesproken dag bij u in Wassenaar voor de deur
 2. U kunt op uw gemak inladen
 3. Wij slaan de opslagcontainer verwarmd en beveiligd op in onze beveiligde opslagplaats nabij Wassenaar

Als u uw opgeslagen spullen weer terug wilt, komen wij de container weer bij u afleveren.

De voordelen van het huren van onze mobiele opslagruimte in Wassenaar:

 • Wij hebben de grootste mobiele self-storage boxen die er te krijgen zijn, dus ook alle grote stukken zoals banken en eettafels passen in onze opslagboxen
 • Geleverd wanneer u wilt
 • Alle tijd om in te laden
 • Niet de hele dag op- en neer rijden
 • Geen tijd en geld kwijt aan het huren van een busje

Voordelig een opslagcontainer huren in Wassenaar

Een opslagcontainer huren in Wassenaar? Wij verhuren de netste opslagcontainers en zeecontainers uit de regio Wassenaar!

Een opslagcontainer is ideaal voor opslag van uw inboedel tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het huren van een container, bijvoorbeeld voor (tijdelijke) extra voorraad of externe werkzaamheden.

U kunt bij ons zowel 10ft opslagcontainers al 20ft opslagcontainers huren in Wassenaar. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer van 10ft of 20ft. Het verschil tussen een opslagcontainer en een zeecontainer is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van een houten verniste vloer, extra beveiliging, en extra ventilatieroosters. Uw spullen staan dus veilig opgeslagen in onze containers.

Wanneer u voor 23.59 een container bij ons besteld, kunnen wij deze de volgende werkdag al plaatsen.

0