• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 071 889 20 06

Opslagruimte thuisbezorgd in Voorschoten

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf: 150,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Opslagruimte huren in Voorschoten

Bent u opzoek naar opslagruimte in Voorschoten? Bij Oomen Opslag kunt u eenvoudig opslagruimte huren. Onze opslag bespaart u veel tijd en moeite, want wij bezorgen opslagruimte bij u voor de deur. Het werkt heel simpel: wij komen de opslagruimte in de juiste maat bij u voor de deur brengen. Vervolgens heeft u alle tijd om in te laden. Wanneer u klaar bent met het inladen van de opslagbox, halen we deze weer bij u op en plaatsen wij deze in ons opslagcentrum. Op afspraak leveren wij uw opslagbox weer bij u af indien gewenst.

Wilt u alleen een opslagcontainer huren voor uw deur? Dat kan natuurlijk ook!

Opslagruimte huren in Voorschoten

Oomen Opslag gaat voor gemak én de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons hoeft u uw spullen niet met een busje te brengen, maar wij brengen de opslagbox bij u thuis. Op deze manier hoeft u niet meerdere keren met een busje naar de self-storage in Voorschoten te rijden. Opslagruimte huren in Voorschoten gaat bij ons heel eenvoudig:

  1. Huur via onze website een container incl. opslag in de juiste maat
  2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij u thuis
  3. U laadt in eigen tempo uw spullen in
  4. Wij slaan uw container netjes, verwarmd en beveiligd op

Wilt u uw spullen weer terug hebben? Dan kunt u ons eenvoudig bellen voor het inplannen van een afspraak.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Voorschoten

In sommige gevallen volstaat het om uw inboedel voor uw eigen deur op te slaan in een container. Dit is met name handig voor korte opslagperiodes tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. In dat geval kunnen wij een opslagcontainer  bij u in Voorschoten voor de deur plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u altijd bij uw spullen kunt. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers voorzien zijn van extra ventilatieroosters. Bovendien zijn ze beter afsluitbaar, zodat uw inboedel altijd veilig is.

Welke maat opslagruimte in Voorschoten u ook zoekt; wij bieden altijd de juiste oplossing. Zo hebben wij kleine opslagboxen, maar kunnen wij ook (eventueel meerdere) grote opslagboxen bij u voor de deur plaatsen.

10ft container Voorschoten
Heeft u weinig spullen op te slaan? Onze kleinste opslagbox is geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld een woonkamer. Er past 16m³ in deze 10ft opslagcontainer. Deze opslagbox is ook populair voor het opslaan van een gedeelte van uw inboedel bij verkoop van uw woning.

20ft container Voorschoten
De meest populaire opslagcontainer in Voorschoten is de 20ft container. Hier past een inboedel van 33m³ in. Dit is voldoende voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde woning. Wanneer u een grote woning heeft, kunnen we natuurlijk ook meerdere opslagboxen brengen.

Opslag waar ú het wilt
U kunt zelf kiezen waar uw inboedel wordt opgeslagen. Wij kunnen de opslagcontainer bij u voor de deur laten staan, maar wij kunnen deze nadat u heeft ingeladen ook in ons verwarmde opslagcentrum opslaan.

Alle meubels passen in onze opslagbox
In tegenstelling tot de meeste aanbieders van mobiele opslag, passen bij ons werkelijk al uw meubels in de container. De meeste mobiele opslagboxen hebben een maximale lengte van ongeveer 2,20 meter. Dat is voor veel grote stukken als tafels, banken en kasten niet voldoende. Onze kleine opslagbox heeft een lengte van 3 meter, en onze grote opslagbox heeft een lengte van 6 meter. Bij ons passen al uw spullen dus zonder moeite in de container. 

0