• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Voorschoten

Bent u opzoek naar opslagruimte in Voorschoten? Bij Oomen Opslag kunt u eenvoudig opslagruimte huren. Onze opslag bespaart u veel tijd en moeite, want wij bezorgen opslagruimte bij u voor de deur. Het werkt heel simpel: wij komen de opslagruimte in de juiste maat bij u voor de deur brengen. Vervolgens heeft u alle tijd om in te laden. Wanneer u klaar bent met het inladen van de opslagbox, halen we deze weer bij u op en plaatsen wij deze in ons opslagcentrum. Op afspraak leveren wij uw opslagbox weer bij u af indien gewenst.

Wilt u alleen een opslagcontainer huren voor uw deur? Dat kan natuurlijk ook!

Opslagruimte in Voorschoten bestellen

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Welke maat opslagruimte in Voorschoten u ook zoekt; wij bieden altijd de juiste oplossing. Zo hebben wij kleine opslagboxen, maar kunnen wij ook (eventueel meerdere) grote opslagboxen bij u voor de deur plaatsen.

10ft container Voorschoten
Heeft u weinig spullen op te slaan? Onze kleinste opslagbox is geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld een woonkamer. Er past 16m³ in deze 10ft opslagcontainer. Deze opslagbox is ook populair voor het opslaan van een gedeelte van uw inboedel bij verkoop van uw woning.

20ft container Voorschoten
De meest populaire opslagcontainer in Voorschoten is de 20ft container. Hier past een inboedel van 33m³ in. Dit is voldoende voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde woning. Wanneer u een grote woning heeft, kunnen we natuurlijk ook meerdere opslagboxen brengen.

Opslag waar ú het wilt
U kunt zelf kiezen waar uw inboedel wordt opgeslagen. Wij kunnen de opslagcontainer bij u voor de deur laten staan, maar wij kunnen deze nadat u heeft ingeladen ook in ons verwarmde opslagcentrum opslaan.

Alle meubels passen in onze opslagbox
In tegenstelling tot de meeste aanbieders van mobiele opslag, passen bij ons werkelijk al uw meubels in de container. De meeste mobiele opslagboxen hebben een maximale lengte van ongeveer 2,20 meter. Dat is voor veel grote stukken als tafels, banken en kasten niet voldoende. Onze kleine opslagbox heeft een lengte van 3 meter, en onze grote opslagbox heeft een lengte van 6 meter. Bij ons passen al uw spullen dus zonder moeite in de container. 

Opslagruimte huren in Voorschoten

Oomen Opslag gaat voor gemak én de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons hoeft u uw spullen niet met een busje te brengen, maar wij brengen de opslagbox bij u thuis. Op deze manier hoeft u niet meerdere keren met een busje naar de self-storage in Voorschoten te rijden. Opslagruimte huren in Voorschoten gaat bij ons heel eenvoudig:

 1. Huur via onze website een container incl. opslag in de juiste maat
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij u thuis
 3. U laadt in eigen tempo uw spullen in
 4. Wij slaan uw container netjes, verwarmd en beveiligd op

Wilt u uw spullen weer terug hebben? Dan kunt u ons eenvoudig bellen voor het inplannen van een afspraak.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Voorschoten

In sommige gevallen volstaat het om uw inboedel voor uw eigen deur op te slaan in een container. Dit is met name handig voor korte opslagperiodes tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. In dat geval kunnen wij een opslagcontainer  bij u in Voorschoten voor de deur plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u altijd bij uw spullen kunt. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers voorzien zijn van extra ventilatieroosters. Bovendien zijn ze beter afsluitbaar, zodat uw inboedel altijd veilig is.

0