• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Voorhout

Heeft u opslagruimte in Voorhout nodig? Oomen Opslag helpt u graag verder. Onze opslag is niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens de voordeligste. Het unieke aan onze opslagservice is dat wij de opslagbox bij u aan huis leveren, zodat u op uw eigen tempo super makkelijk kunt inladen. Wanneer u klaar bent met het inladen, komen wij de opslagbox weer ophalen. Daarna plaatsen wij deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.
Opslagruimte huren in voorhout doet u heel eenvoudig:

 1. Bestel de gewenste maat opslagbox via onze webshop
 2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Voorhout voor de deur
 3. U laadt de box in wanneer het u uitkomt
 4. Wij slaan uw spullen op

Een busje huren en de hele dag met je spullen sjouwen is niet meer nodig.

Opslagruimte in Voorhout bestellen

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Opslagruimte in Voorhout bestelt u heel eenvoudig via onze webshop. Selecteer de het juiste formaat opslagbox en geef aan wanneer u wilt beginnen met inladen. Na uw bestelling komen wij de opslagbox op de afgesproken datum bij u voor de deur plaatsen.

U kunt in Voorhout twee formaten opslagruimte bij ons huren.

Voor de kleine inboedels hebben wij de 10ft opslagbox. Deze heeft een inhoud van 16m³. Deze opslagbox is ook handig wanneer u maar een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing.

De meest voorkomende opslagruimte is de 20ft opslagbox. In deze opslagbox is ruimte voor 33m³. Deze ruimte is voldoende om een gemiddelde inboedel in op te slaan.

Wanneer 33m³ opslagruimte nog niet voldoende is, kunt u natuurlijk ook meerdere opslagruimtes huren in Voorhout.

De voordelen van Mobiele Opslag in Voorhout

Mobiele opslag is de makkelijkste en voordeligste manier om uw spullen op te slaan in Voorhout. Mobiele opslag heeft veel voordelen ten opzichte van self-storage in Voorhout. Doordat u geen busje hoeft te huren en veel minder tijd kwijt bent aan het opslaan van uw inboedel, zijn de kosten een stuk lager. De voordelen van mobiele opslag in Voorhout zijn onder andere:

 • Niet meer de hele dag met spullen sjouwen
 • Slechts één keer inladen en uitladen
 • Geen busje huren, ophalen en terugbrengen
 • Geen brandstofkosten
 • Door onze grote opslagboxen passen alle meubels erin
 • Veel minder kans op schade doordat er minder handelingen nodig zijn

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Voorhout

Wanneer u alleen een opslagcontainer voor de deur wilt huren in Voorhout kunnen wij u ook van dienst zijn. In dat geval halen wij de opslagcontainer niet op om in onze opslag te plaatsen, maar blijft deze bij u voor de deur staan. Het huren van een opslagcontainer kan handig zijn als u de container bij u in Voorhout kunt laten staan. Dit komt vaak goed van pas wanneer u slechts voor een korte periode opslagruimte nodig heeft. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer, en hebben ventilatieroosters en zijn extra goed afsluitbaar. Hierdoor heeft u geen last van vocht in de container, en kunt u uw spullen veilig in de opslagcontainer opslaan. Ook voor het huren van een opslagcontainer in Voorhout kunt u dus bij ons terecht. Bestel direct via de webshop of bel ons op 071-8892006.

0