• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Sassenheim

Wanneer u op zoek bent naar opslagruimte in Sassenheim, hebben wij altijd de beste oplossing voor u. Wij bieden zowel mobiele opslag als containerverhuur aan in Sassenheim. Daarnaast beschikken we tevens over self-storage. Doordat wij verschillende maten opslagboxen hebben, bieden we u altijd een passende opslagruimte in Sassenheim. In Sassenheim bieden we tevens opslagruimte aan huis aan. Dit werkt als volgt:

 • U bestelt een opslagruimte in de gewenste maat via onze website
 • Wij plaatsen de opslagbox bij u voor de deur
 • U heeft alle tijd om de opslagbox in te laden
 • Wij halen de opslagbox weer op, en plaatsen deze in onze opslagplaats

Wilt u uw spullen weer terug hebben? Dan brengen we de opslagbox weer netjes bij u in Sassenheim terug. Dit kan ook op een ander adres. Ideaal voor tijdens  een verhuizing!

Opslagruimte in Sassenheim bestellen

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Opslagruimte in Sassenheim is bij ons zo geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste maat opslagbox selecteren, samen met een leverdatum. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, komen wij de opslagruimte op de door u gekozen datum afleveren. Als u al weet wanneer u klaar bent met inladen, kunt u dat in het bestelformulier aangeven. Wanneer u dit nog niet weet, kunt u ons even bellen om de opslagbox op te halen. Wij halen de opslagbox dan weer bij u op, en plaatsen deze in onze opslagruimte. Onze opslagruimte is geconditioneerd en beveiligd.

Wij bieden twee maten opslagruimte in Sassenheim aan, namelijk:

 • Kleine 10ft (16m³) opslagruimte in Sassenheim. Deze opslagbox is handig voor kleinere inboedel, of wanneer u een gedeelte van uw inboedel op wilt slaan. Erg handig voor bijvoorbeeld opslag tijdens een verbouwing in Sassenheim. Deze opslagbox is tevens erg handig wanneer er op uw perceel of in uw straat niet genoeg ruimte is voor een grote opslagcontainer.
 • Grote 20ft (33m³) opslagruimte in Sassenheim. De opslagbox van 33m³ is in de meeste gevallen geschikt om een complete inboedel in op te slaan. De opslagruimte past in een parkeervak, dus is meestal makkelijk bij u in Sassenheim voor de deur of in de straat te plaatsen.

Meer ruimte nodig? Wij kunnen eenvoudig meerdere opslagboxen bij u in Sassenheim plaatsen.

De voordelen van Mobiele Opslag in Sassenheim

Mobiele opslag is de meeste efficiënte manier van opslag in Sassenheim. De opslagruimte komt naar u toe, in plaats van dat u naar de opslagruimte moet rijden. Hierdoor bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar u hoeft ook geen busje meer te huren om uw spullen weg te brengen. Daarnaast is de kans op schade ook vele malen lager, doordat u alle spullen maar één keer in uw handen heeft. Samengevat zijn de voordelen van mobiele opslag in Sassenheim:

 • Het scheelt veel tijd en energie
 • Een busje huren is niet meer nodig
 • Hierdoor is de opslag ook nog eens goedkoper
 • Al uw grote meubels passen in onze opslagboxen
 • U heeft alle tijd voor het laden en losse
 • Kans op schade aan uw meubels is stukken kleiner

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Sassenheim

Het is bij ons niet alleen mogelijk om de spullen op te slaan, maar u kunt ook alleen een opslagcontainer voor de deur huren in Sassenheim. Dit is een voordelige oplossing wanneer u opslag nodig heeft voor korte termijn, en de container deze tijd voor uw deur of in de straat kan blijven staan. Een opslagcontainer huren in Sassenheim wordt voornamelijk gedaan om spullen op te slaan tijdens een verbouwing. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer. In tegenstelling tot een standaard zeecontainer, zijn onze opslagcontainers geventileerd, waterdicht en extra goed afsluitbaar. Een opslagcontainer huren in Sassenheim doet u bij Oomen.

0