• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Rijnsburg

Heeft u voor korte of lange termijn opslagruimte in Rijnsburg nodig? Oomen Opslag is hét adres voor uw opslagruimte. Of u nu op zoek bent naar self-storage, mobiele opslag of het huren van een opslagcontainer: wij hebben het allemaal. Vraag een offerte aan via onze website, dan kijken we samen met u wat voor u de meest passende manier van opslag is. Of bestel direct opslagruimte via onze website.

Direct opslagruimte in Rijnsburg bestellen

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Weet u welke opslagruimte u nodig heeft? Bestel direct eenvoudig een opslagbox via onze website. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Rijnsburg voor de deur, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Als u klaar bent, halen wij de box weer op en slaan we deze veilig voor u op. Na afloop van de opslagperiode brengen we deze natuurlijk weer bij u voor de deur. Makkelijker uw spullen opslaan bestaat niet.

10ft container Rijnsburg
Onze kleine opslagbox in Rijnsburg is de 10ft opslagcontainer. Deze opslagruimte heeft een inhoud van 16m³. Deze ruimte is geschikt voor het opslaan van een kleine inboedel, of voor het opslaan van een gedeelte van uw inboedel. Erg handig om uw woning leeg te maken voor de verkoop, of als opslag tijdens uw verbouwing.

20ft container Rijnsburg
De meest gebruikte opslag in Rijnsburg is de 20ft opslagbox. Deze grote opslagruimte heeft een inhoud van 33m³. Hierdoor passen de meeste inboedels in deze opslagbox. Deze opslagruimte is ideaal voor opslag tijdens een verhuizing of verbouwing van het hele huis. Maar deze opslagruimte kan ook gebruikt worden voor langdurige opslag, bijvoorbeeld omdat u voor enige tijd in het buitenland verblijft.

Weet u niet welke opslagruimte u nodig heeft? Bel onze klantenservice op 071-8892006, en ontvang een professioneel advies.

Uw inboedel efficiënt opslaan in Rijnsburg

Zoekt u naar de makkelijkste manier voor het opslaan van uw inboedel? Een betere manier voor het opslaan van uw inboedel in Rijnsburg gaat u niet vinden. Uw inboedel opslaan bij ons gaat op een unieke wijze. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Wij plaatsen de opslagruimte direct bij u voor de deur, zodat u zeer eenvoudig uw spullen kunt opslaan. U hoeft hierdoor geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden. U bespaart dus niet alleen een hoop tijd, maar ook nog eens een hoop geld.

Opslagruimte regelen in Rijnsburg gaat heel eenvoudig:

 1. Bestel uw opslagbox via onze website
 2. Wij bezorgen de opslagruimte op de gewenste dag voor uw deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en slaan deze veilig en verwarmd op

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Rijnsburg

Soms is het extern opslaan van uw spullen niet nodig, maar volstaat een opslagcontainer bij u in Rijnsburg voor de deur. Dit is handig wanneer u gaat verbouwen, en op uw oprit of in de straat voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van een opslagcontainer of zeecontainer. Onze opslagcontainers zijn volledig wind- en waterdicht, hebben ventilatieroosters en zijn erg goed afsluitbaar. Hierdoor kan uw inboedel prima enige tijd in de container opgeslagen worden. Wij kunnen de opslagcontainer in alle richtingen bij u voor de deur plaatsen.

0