• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Oegstgeest

Zoekt u opslagruimte in Oegstgeest? Oomen Opslag is u graag van dienst! Ook voor het huren van een opslagcontainer in Oegstgeest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onze opslagboxen in bijna elke straat in Oegstgeest voor uw deur plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de opslagcontainer voor uw deur te laten staan, mar wij kunnen de opslagbox ook opslaan als u klaar bent met het inladen. Voor welke optie u ook kiest: wij bieden altijd de makkelijkste opslag van Oegstgeest!

Opslagruimte in Oegstgeest bestellen

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wat voor opslagruimte u in Oegstgeest ook zoekt, wij hebben altijd de juiste opslagbox voor u! Wanneer u een kleine opslagbox zoekt, kunt u bij ons een 10ft opslagcontainer huren. Wanneer u een grote opslagruimte nodig hebt, komt een 20ft opslagcontainer goed van pas. Wanneer dit nog niet groot genoeg is, kunt u naar behoefte meerdere opslagcontainers huren. Uiteraard is het ook mogelijk verschillende maten opslagruimtes te combineren.

10ft container Oegstgeest
Wanneer u op zoek bent naar een kleine opslagruimte in Oegstgeest, is het huren van een 10ft container aan te raden. Deze container heeft een opslagruimte van 16m³. Dit is voldoende voor het opslaan van bijvoorbeeld de meubels uit de woonkamer of een kleine inboedel. Een 10ft container biedt uitkomst in straten of percelen waar weinig plek is voor het plaatsen van een container voor de deur.

20ft container Oegstgeest
Voor het opslaan van een complete inboedel is het verstandig om een 20ft container in Oegstgeest te huren. Deze neemt ongeveer één parkeerplaats in beslag (maar bij sommige parkeerplaatsen kan deze iets uitsteken).

Bij u voor de deur of bij ons in de opslag
U kiest zelf of de opslagbox bij u voor de deur blijft staan (dit kan voor onbepaalde tijd), of dat wij de opslagbox voor u opslaan. In dit geval halen wij de container weer op wanneer u klaar bent met inladen. Wij zetten de opslagbox dan in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats nabij Oegstgeest. Wanneer u de opslagbox weer terug wilt komen wij deze weer bij u voor de deur plaatsen. Dit kan ook op een ander adres.

Wanneer u alleen een container wilt huren, kiest u voor opslagcontainer huren. Wanneer u wilt dat de container bij ons wordt opgeslagen, en na opslag weer bij u voor de deur geplaatst wordt, kiest u voor container met opslag.

Opslagruimte huren in Oegstgeest

Wij bieden u de makkelijkste self-storage van Oegstgeest. Wij hebben namelijk mobiele self-storage. U hoeft dus niet meer naar een storage box bij een traditionele opslagruimte te rijden, maar de opslagruimte komt naar u! In tegenstelling tot andere aanbieders van mobiele opslag in Oegstgeest, passen bij ons al uw grote of lange meubels in de opslagbox. Onze opslagboxen hebben namelijk een lengte van 3 meter of 6 meter.

Onze mobiele opslag werkt heel makkelijk:

 1. Bestel in onze webshop een container met opslag.
 2. Wij bezorgen de container bij u voor de deur
 3. U laadt op eigen tempo in
 4. Wij halen de container weer bij u op

Wanneer u de opslagcontainer weer tot uw beschikking wilt hebben, plaatsen wij deze natuurlijk weer bij u voor de deur in Oegstgeest. Wij kunnen de container natuurlijk ook op een nieuw adres afleveren. Zo kunt u gelijk verhuizen met een container.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Oegstgeest

Wilt u een opslagcontainer huren in Oegstgeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons zowel een 10ft container als een 20ft container huren in Oegstgeest. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een 10ft zeecontainer of 20ft zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van extra ventilatieroosters en een vochtdichte vloer. Zo kunt u zonder zorgen uw inboedel opslaan in onze containers. Tevens zijn onze opslagboxen voorzien van een lockbox, zodat deze goed afgesloten kan worden.

0