• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Noordwijk

Wilt u opslagruimte huren in Noordwijk? Bespaar uzelf de moeite van het wegbrengen van al uw spullen naar een opslagbox bij een self-storage in Noordwijk, en laat de opslagruimte bij u aan huis komen! U hoeft zo geen busje te huren, meerdere keren op-en-neer te rijden, en u heeft alles maar één keer in uw handen. Deze manier van opslag van uw inboedel bespaart niet alleen een hele hoop moeite, maar doordat u tijd, huur van een busje en brandstof bespaart is het vaak ook nog goedkoper dan een ouderwetse manier van opslag. Het is bij ons tevens mogelijk een opslagcontainer voor uw deur te huren in Noordwijk.

Beschikbare opslagruimtes in Noordwijk

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wij hebben altijd de juiste opslagruimte in Noordwijk voor u. Wij hebben opslagboxen in twee maten te huur. Uiteraard kunt u ook meerdere opslagcontainers laten komen, of kunt u de maten combineren. Zo heeft u altijd de juiste opslagbox in Noordwijk. De meest populaire opslagbox is de 20ft opslagcontainer. Deze opslagruimte is 33m³ groot, en is groot genoeg voor een gemiddelde woning. Voor opslag van kleinere inboedels hebben we de 10ft opslagcontainer. Deze heeft een inhoud van 16m³. Weet u niet zeker welke maat opslagruimte in Noordwijk u nodig heeft? Bel onze klantenservice op 071-8892006, dan rekenen we het samen uit.

De makkelijkste opslagruimte huren in Noordwijk

Een makkelijkere opslagruimte in Noordwijk vindt u niet. Doordat de opslagruimte bij ons bedrijf naar ú komt, bespaar u energie, tijd, geld, en is de kans op schade aan uw inboedel stukken lager. Op deze manier hoeft u niet steeds naar de storage box bij een self-storage te rijden. Wij plaatsen de opslagruimte bij u in Noordwijk voor de deur om een moment dat dit voor u uitkomt. U heeft dan alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer u hiermee klaar bent, halen wij de opslagbox weer op, en plaatsen wij deze bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Wanneer u de opslagbox weer terug wilt, plaatsen wij deze weer bij u aan huis. Uiteraard is het ook mogelijk de opslagbox gelijk bij een ander (nieuw) adres af te leveren. Zo wordt verhuizen met opslag wel héél makkelijk! Tussentijds toegang tot uw opslag nodig? Geen probleem. Als u vooraf even belt, zetten wij de opslagruimte voor u klaar.

Voordelig een opslagcontainer huren in Noordwijk

Wilt u een opslagcontainer huren in Noordwijk? Ook dan kunnen wij in uw behoefte voorzien. In dat geval plaatsen wij de opslagcontainer bij u in Noordwijk voor uw deur, en kan deze zo lang blijven staan als u zelf wilt. Dit is ideaal tijdens een verbouwing of renovatie, maar kan ook een uitkomst zijn wanneer u een nieuwe vloer krijgt. Wij hebben zowel 10ft opslagcontainers als 20ft opslagcontainers te huur in Noordwijk. Deze maten zijn gelijk aan een zeecontainer. Onze opslagcontainers en zeecontainers zijn voor zowel bedrijven als particulieren te huur. Wilt u de container voor langere tijd huren, of heeft u meerdere opslagconainers nodig? Dan maken wij graag een aanbod op maat voor u.

0