• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Wilt u opslagruimte huren in Nieuw-Vennep? Bij Oomen Opslag zit u goed. U kunt bij ons zowel voor korte als voor lange termijn opslagruimte huren. Het unieke van onze opslagruimte is dat wij deze bij u thuis bezorgen en ophalen. U hoeft uw inboedel of andere spullen dus niet weg te brengen naar de opslag in Nieuw-Vennep. U bespaart hierdoor niet alleen heel veel tijd, maar u hoeft ook geen busje meer te huren.

Het is ook mogelijk om alleen tijdelijk een opslagcontainer voor uw deur te huren.

Opslagruimte in Nieuw Vennep online boeken

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Het maakt niet uit welk formaat opslagruimte u in Nieuw-Vennep nodig heeft. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw opslag. Twijfelt u welke maat u nodig heeft? Onze ervaren klantenservice geeft u graag een goed advies.
In Nieuw-Vennep verhuren wij onder andere de volgende opslagruimtes:

10ft opslagcontainer
De 10ft container is een veel gehuurde maat in Nieuw-Vennep. Deze opslagbox is handig wanneer u volumes tot maximaal 16m³ wilt opslaan. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u een gedeelte van uw woning gaat verbouwen. Maar ook voor mensen die hun woning wat leger willen hebben tijdens de verkoop van een woning is dit een uitkomst.

20ft opslagcontainer
De meest gebruikte opslagcontainer in Nieuw-Vennep is de 20ft container. Deze opslagbox is geschikt om de meeste inboedels compleet in op te slaan. Door de lengte van 6 meter past hier ook werkelijk alles in. Wanneer u een grote inboedel heeft kunt u er ook voor kiezen om één 20ft container en één 10ft container te huren.

Opslag in ons beveiligde opslagcentrum, of bij u voor de deur
Wij slaan uw inboedel altijd verwarmd en beveiligd op. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de opslagbox bij u voor de deur te laten staan.

Kies voor gemak bij Oomen Opslag

De tijd van een busje huren en het hele weekend op en neer rijden naar een opslagruimte bij een self-storage in Nieuw-Vennep is gelukkig voorbij. Onze opslagruimte komt op bestelling naar u toe. Wij kunnen deze op uw oprit of bij u voor de deur in een parkeervak plaatsen. Hierdoor kunt u uw spullen direct in de container zetten. Dit is ook ideaal wanneer u wilt verhuizen met tussentijdse opslag. U heeft alle spullen maar één keer in uw handen.

Het werkt heel simpel:

 1. U bestelt uw opslagruimte via onze website
 2. Wij plaatsen de container op de afgesproken dag bij u voor de deur
 3. U laadt al uw spullen in
 4. Wij slaan uw spullen op

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben, komen wij deze weer bij u voor de deur plaatsen. Het is geen enkel probleem als dit op een ander adres is.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Nieuw-Vennep

Is de opslag maar voor korte tijd nodig? En blijven de spullen op hetzelfde adres? Dan is het ook een prima oplossing om alleen een opslagcontainer te huren. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld een verbouwing. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer van 10ft of 20ft. Het verschil is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van ventilatieroosters en een verniste vloer. Hierdoor voorkomt u vochtproblemen. Ook zijn onze opslagcontainers voorzien van een slotkast, zodat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

0