• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Lisse

Wanneer u opslagruimte wilt huren in Lisse, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd de juiste oplossing voor opslag in Lisse. Wij bieden in Lisse mobiele opslag aan, waarbij we de opslagbox heel makkelijk bij u voor de deur plaatsen. Dat scheelt veel tijd en geld, en werkt heel eenvoudig:

 1. U bestelt via onze webshop een opslagruimte in Lisse het juiste formaat
 2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Lisse voor uw deur
 3. U laadt uw inboedel of andere spullen in de opslagbox
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en slaan deze op in ons opslagcentrum

Natuurlijk komen we uw opslagbox weer netjes bij u afleveren wanneer u dat wenst. U kunt tevens bij ons terecht als u alleen een opslagcontainer wilt huren in Lisse.

Opslagruimte in Lisse bestellen

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

U regelt uw opslagruimte in Lisse heel eenvoudig via onze webshop. Het enige dat u hoeft te doen is de juiste maat opslagcontainer uitzoeken, uw adres in te vullen en een leverdatum te kiezen. Wij komen de opslagunit dan voor u brengen en ophalen. U heeft de keuze uit de volgende opslagruimtes:

 • Grote opslagbox van 33m³. Dit is de meest gehuurde opslagruimte, en is groot genoeg voor het opslaan van de meeste inboedels.
 • Kleine opslagbox van 16m³. Deze opslagruimte is handig voor een kleine inboedel of een gedeelte van een inboedel, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Deze opslagcontainer is ook erg handig voor plaatsing in kleinere ruimtes of krappe straten.

Wanneer u behoefte heeft aan meer opslagruimte dan 33m³, is het natuurlijk ook mogelijk meerdere opslagcontainers te bestellen. Zo heeft u altijd de juiste maat.

De voordelen van Mobiele Opslag in Lisse

Vroeger sloegen de meeste mensen in Lisse hun inboedel op in een self-storage, maar gelukkig is dat vandaag de dag niet meer nodig. Mobiele Opslag is vele malen makkelijker, efficiënter en goedkoper. De voordelen van Mobiele Opslag zijn onder andere:

 • Slechts één keer uw inboedel inladen en uitladen
 • U hoeft geen busje meer te huren (inclusief ophalen en terugbrengen)
 • U hoeft niet meerdere keren heen en weer te rijden
 • Al uw grote meubels passen makkelijk in de opslagbox
 • Minder risico op schade omdat er minder handelingen nodig zijn
 • Laden en lossen wanneer het voor u uitkomt
 • Voordelige opslagkosten

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Lisse

Het is niet altijd nodig uw inboedel extern op te slaan. Wanneer opslag slechts voor een korte periode nodig is, volstaat het soms ook om enkel een opslagcontainer te huren. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een nieuwe vloer krijgt of tijdens een verbouwing. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer, maar zijn beter afsluitbaar ter bescherming van uw spullen. Bovendien is er geen risico op vochtproblemen door tien ventilatieroosters en een waterdichte vloer.

0