• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Zoekt u in Leidschendam-Voorburg naar opslagruimte, of wilt u een opslagcontainer huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Oomen Opslag heeft altijd de juiste oplossing voor uw behoefte aan opslagruimte. Zo kunnen wij voor langere tijd een opslagcontainer bij u voor de deur plaatsen, zodat u opslagruimte aan huis heeft in Leidschendam-Voorburg. Wilt u toch liever dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen, dan kunt u gebruik maken van onze Mobiele Opslag. Lees hieronder meer over de huur van een opslagcontainer of onze Mobiele Opslag in Leidschendam-Voorburg!

Opslagruimte online boeken in Leidschendam-Voorburg

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wij hebben altijd de juiste opslagbox voor u beschikbaar in Leidschendam-Voorburg. Zo hebben wij opslagcontainers van 10ft en opslagcontainers van 20ft. De 10ft container is vooral geschikt voor kleine inboedels of een gedeelte van een inboedel. Een 20ft container is voornamelijk handig voor het opslaan van een complete huisraad. Als een grote 20ft container nog niet genoeg ruimte biedt, dan is het ook mogelijk meerdere maten containers te combineren in Leidschendam-Voorburg.

Wilt u een opslagcontainer huren? Selecteer dan “Opslagcontainer huren” hierboven. Wilt u dat wij de container nadat u deze heeft ingeladen bij ons opslaan en na opslagperiode terugbrengen? Kies dan voor “Container met opslag”.

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Mobiele Opslag in Leidschendam-Voorburg is de makkelijkste manier van opslag voor iedereen die op zoek is naar opslagruimte. Onze opslag komt namelijk naar u toe. Wanneer het voor u uitkomt plaatsen wij een opslagbox in de gewenste maat bij u voor de deur. Wij kunnen onze opslagboxen op bijna elke locatie plaatsen. Vervolgens heeft u alle tijd om uw opslagbox in te laden met uw spullen. Wanneer u hiermee klaar bent, komen wij de opslagbox op afspraak weer bij u ophalen. Deze brengen wij dan over naar onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Uw opslagbox staat hier veilig opgeslagen. Wanneer u uw spullen weer terug wilt hebben, komen wij de opslagruimte op afspraak weer bij u bezorgen.

Doordat u niet steeds heen en weer hoeft te rijden naar een storage box bij een self-storage, bespaart u veel tijd en tevens kosten voor het huren van een busje.

Kortom; wij bieden de makkelijkste én voordeligste opslagruimte in de regio Leidschendam-Voorburg. Een makkelijkere manier is er niet. Bestel snel uw opslagbox via onze webshop!

Voordelig een opslagcontainer huren in Leidschendam-Voorburg

Wilt u een opslagcontainer of zeecontainer huren in Leidschendam-Voorburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een opslagcontainer huren in Leidschendam-Voorburg is een uitkomst voor bijvoorbeeld opslag tijdens een verbouwing of verhuizing. Onze opslagcontainers kunnen zo lang bij uw woning of bedrijf voor de deur blijven staan als u zelf wilt. U kunt zelf aangeven op welke dag de opslagcontainer aan huis gebracht of gehaald moet worden.

Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil tussen onze opslagcontainers en een normale zeecontainer is dat onze opslagcontainers voorzien zijn van ventilatieroosters en een houten vloer. Daarnaast zijn onze opslagcontainers voorzien van een lockbox, zodat deze extra veilig afgesloten kan worden.

0