• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Leiderdorp

Wanneer u op zoek bent naar opslagruimte of het huren van een opslagcontainer in Leiderdorp, bent u bij Oomen Opslag altijd aan het goede adres. Wij kunnen u voorzien van opslagcontainers in diverse maten in Leiderdorp, maar u kunt ook uw huisraad of bedrijfsinventaris bij ons opslaan. Voor welke optie u ook kiest: de opslagbox komt altijd naar u toe. Een handigere optie voor opslag in Leiderdorp is er niet!

Opslagruimte in Leiderdorp online bestellen

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Of u nu een grote opslagbox of een kleine opslagruimte in Leiderdorp zoekt: wij hebben altijd opslagruimte op maat. Wij bieden zowel particuliere opslagruimte als zakelijke opslagruimte in Leiderdorp.

10ft container Leiderdorp
Onze kleine opslagbox in Leiderdorp is de 10ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 16m³. Dit is voldoende voor een kleine inboedel of voor een gedeelte van een inboedel. Deze container wordt bijvoorbeeld vaak gehuurd als tijdelijke opslagruimte wanneer men de woonkamer gaat verbouwen of een nieuwe vloer krijgt. De 10ft opslagbox is ook ideaal om te plaatsen in smalle straten vanwege de compacte afmetingen.

20ft container Leiderdorp
De 20ft opslagcontainer is de meest gehuurde opslagruimte in Leiderdorp. Deze storage box heeft een inhoud van 33m³. Dit is voldoende voor een gemiddelde eengezinswoning in Leiderdorp. Deze opslagcontainer past op de meeste parkeerplaatsen.

Bij u voor de deur laten staan of in onze opslag laten plaatsen
U kunt zelf kiezen of de opslagcontainer bij u in Leiderdorp voor de deur blijft staan, of dat deze bij ons wordt opgeslagen.

Kies voor opslagcontainer huren als u alleen een container in Leiderdorp voor de deur wilt hebben.

Kies voor container met opslag als u de container bij ons wilt laten opslaan. We plaatsen de opslagruimte dan bij u voor de deur, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Wanneer u de opslagcontainer weer terug wilt, komen wij deze weer bij u bezorgen. Ook de kosten voor het terugplaatsen in Leiderdorp of omgeving na opslag zijn bij de kosten inbegrepen.

Opslagruimte huren in Leiderdorp

Oomen Opslag biedt u de makkelijkste opslagruimte van Leiderdorp. Het is niet meer nodig om heen en weer te rijden naar uw storage box bij een self-storage in Leiderdorp. Onze mobiele self-storage komt naar ú toe. Dat scheelt u tijd, geld (busje huren) en energie. Het werkt heel eenvoudig:

 1. U bestelt een “container met opslag” via onze webshop
 2. Wij plaatsen de opslagbox bij u voor de deur
 3. U laadt op eigen tempo uw opslag in
 4. Wij slaan de container verwarmd en beveiligd voor u op

Wanneer u uw opslagbox weer terug wilt, plaatsen wij deze uiteraard weer bij u in Leiderdorp voor de deur. De kosten voor het terugplaatsen zijn bij de prijs inbegrepen. Makkelijkere opslagruimte in Leiderdorp bestaat niet!

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Leiderdorp

Gaat u verbouwen, en heeft u behoefte aan een opslagcontainer voor uw deur in Leiderdorp? Dan helpen wij u graag verder. Wij verhuren zowel 10ft als 20ft opslagcontainers in Leiderdorp. Onze containers hebben dezelfde afmetingen als een 10ft zeecontainer of een 20ft zeecontainer. Het verschil tussen een opslagcontainer en een zeecontainer is dat een opslagcontainer is voorzien van extra ventilatieroosters en een vochtwerende vloer. De container kan dus prima voor langere tijd buiten blijven staan, zonder vochtproblemen voor de inhoud. Al onze containers zijn tevens voorzien van een lockbox, zodat deze met een slot goed af te sluiten zijn.

0