• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Leiden

Heeft u een opslagruimte of opslagcontainer in Leiden nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben opslagruimtes in diverse maten. Het unieke aan onze opslag is dat wij een opslagcontainer bij u in Leiden aan huis plaatsen. U kunt dan heel makkelijk op uw eigen tempo inladen. Als u alle opslag in de opslagbox heeft geplaatst, kunnen wij de opslagcontainer uit Leiden weer ophalen en slaan wij deze veilig en verwarmd op. Het is ook mogelijk alleen een opslagcontainer te huren, welke voor korte of lange tijd bij u voor de deur kan blijven staan.

Opslagruimte huren in Leiden

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

U kunt bij ons opslagruimte of opslagcontainers huren in Leiden in diverse maten. Zo hebben wij 10ft opslagcontainers, welke ruimte bieden voor 16m³ opslag. Maar wij hebben ook grote 20ft opslagcontainers in Leiden. Deze opslagbox beschikt over een opslagruimte van wel 33m³. U kiest zelf of de opslagruimte bij u voor de deur blijft staan, of dat deze opgeslagen wordt bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats.

De makkelijkste opslagruimte huren in Leiden

Oomen Opslag biedt opslagruimte anno 2019! Meerdere keren heen-en-weer rijden naar een storage box bij een self-storage is niet meer van deze tijd. Bij ons komt de opslagruimte naar ú in Leiden. Wij plaatsen de opslagbox bij u voor de deur op de aangewezen plek. Vervolgens kunt u op eigen tempo uw inboedel opslaan in de opslagruimte. Wanneer u klaar bent met het opslaan van uw inboedel komen wij de opslagcontainer weer bij u ophalen. Wij slaan deze dan op bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Wanneer u uw opgeslagen spullen weer terug wilt, brengen wij de opslagcontainer weer bij u aan huis. Uiteraard kunnen we de opslagruimte ook op een nieuw adres afleveren. Dat is ideaal voor tussenopslag bij een verhuizing. Een opslagruimte huren in Leiden ging nog nooit zo makkelijk als met onze Mobiele Opslag.

Opslagcontainer huren in Leiden

Bij Oomen Opslag kunt u niet alleen terecht voor het huren van opslagruimte, maar ook voor het huren van een opslagcontainer of zeecontainer. In dat geval wordt de opslagcontainer niet opgeslagen, maar blijft deze bij uw woning of bedrijf staan. Dit is ideaal voor opslag van uw inboedel tijdens een verbouwing of renovatie. Maar de opslagcontainer of zeecontainer kan ook voor langere tijd bij u aan huis blijven staan. Wij verhuren 10ft opslagcontainers en 20ft opslagcontainers. Onze opslagcontainers hebben dezelfde maat als een zeecontainer. U kunt via onze website eenvoudig een opslagcontainer huren in Leiden. Wanneer u deze vóór 23.59 uur besteld, kunnen wij deze de eerstvolgende werkdag al bij u aan huis leveren.

0