• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Katwijk

Bent u op zoek naar een opslagruimte of opslagcontainer in Katwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Oomen Opslag is hét bedrijf voor opslag, opslagboxen en opslagplaatsen. Wij kunnen eenvoudig een opslagcontainer bij u voor de deur plaatsen, zodat u heel makkelijk uw inboedel op kunt slaan. De opslagcontainer kunt u zo lang huren als u wilt, maar we kunnen de opslagbox ook verwarmd en beveiligd voor u opslaan. Wij verhuren opslagruimtes in Katwijk in diverse maten, dus we hebben altijd de juiste oplossing voor uw opslag.

Opslagruimte online boeken in Katwijk

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wij verhuren opslagruimtes en opslagcontainers in Katwijk in diverse maten. Voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde eengezinswoning is een 20ft opslagcontainer zeer geschikt. Wanneer u een kleine inboedel heeft, of slechts een gedeelte wilt opslaan is de 10ft opslagcontainer erg handig. Deze laatste opslagbox is ook erg handig wanneer er in uw straat geen ruimte is voor het plaatsen van een grote opslagbox. U bepaalt zelf of de opslagruimte voor uw deur blijft staan, of dat deze opgeslagen wordt in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats.

De makkelijkste opslagruimte huren in Katwijk

Oomen Opslag heeft de aller-makkelijkste opslagruimte die er bestaat. In plaats van talloze keren op-en-neer naar de storage box bij een ouderwetse self-storage komt de opslagbox gewoon naar u toe. U heeft uw spullen dus maar één keer in uw handen, en u bespaart ook nog een hoop kosten op het huren van een busje. Het werkt heel simpel: wij plaatsen de opslagruimte op een door u aangewezen plek. Vervolgens heeft u alle tijd om uw inboedel op te slaan in de box. Wanneer u klaar bent met het inladen van de opslagcontainer halen wij deze weer op, en plaatsen wij deze in onze beveiligde opslagruimte. Zodra u een seintje geeft, komen wij de opslagcontainer weer afleveren op het door u opgegeven adres. Opslagruimte huren in Katwijk was nog nooit zo makkelijk!

Opslagcontainer huren in Katwijk

Het is niet altijd nodig uw spullen extern op te slaan. Bij bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie kan een inboedel vaak prima opgeslagen worden in een opslagcontainer voor de deur. Uiteraard dient u hier dan wel voldoende ruimte voor te hebben. Het huren van een opslagcontainer of zeecontainer voor de deur is een prima oplossing voor het opslaan van uw inboedel tijdens een verbouwing. Wij verhuren in Katwijk zowel 10ft containers al 20ft containers. Wij plaatsen de opslagcontainer eenvoudig bij u aan huis, zodat u voldoende opslagruimte heeft. Een opslagcontainer huren in Katwijk doet u eenvoudig via onze webshop.

0