• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Hoofddorp

Wilt u opslagruimte in Hoofddorp huren? Oomen Opslag heeft altijd de juiste oplossing voor uw opslagruimte. Of het nu veel of weinig is, en voor lange of korte termijn. Onze opslag in Hoofddorp is flexibel. Zo kunnen wij een opslagcontainer voor onbepaalde tijd bij u voor de deur plaatsen in Hoofddorp, maar wij kunnen uw spullen ook verwarmd en beveiligd opslaan. In dat geval brengen wij de opslagbox bij u voor de deur, en halen wij deze weer op als u deze heeft gevuld. Een makkelijkere opslagruimte in Hoofddorp bestaat niet!

Opslagruimte boeken in Hoofddorp

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wij hebben altijd de juiste maat opslagbox voor u in Hoofddorp. Wanneer u behoefte heeft aan een kleine opslagruimte, dan kunnen wij u voorzien van een 10ft opslagcontainer. Voor een grote opslagruimte, geschikt voor het opslaan van een gemiddelde inboedel, hebben wij 20ft opslagcontainers. Wanneer één opslagcontainer nog niet genoeg is, kunt u deze eindeloos combineren tot u de juiste maat opslagruimte in Hoofddorp heeft.

Voor het huren van opslag in Hoofddorp zijn twee mogelijkheden, namelijk:

 1. U slaat uw spullen bij u voor de deur op. Wij plaatsen een opslagcontainer in de juiste maat voor uw deur, en deze blijft staan zolang u deze wenst te gebruiken. Selecteer hiervoor de optie “opslagcontainer huren”.
 2. Wij slaan uw spullen verwarmd en beveiligd op. Eerst brengen we de opslagbox bij u thuis, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Wanneer u klaar bent, halen wij de opslagbox weer op, en slaan wij deze op bij onze bewaakte opslagplaats. Wanneer u uw opslagruimte weer terug wilt, brengen we deze weer bij u in Hoofddorp. Selecteer hiervoor de optie “container met opslag”.

Opslagruimte huren in Hoofddorp

Bent u op zoek naar de beste en makkelijkste opslag in Hoofddorp? Dan bent u klaar met zoeken! Bij ons hoeft u niet talloze keren heen-en-weer te rijden naar een storage box bij een self storage in Hoofddorp. Bij Oomen Opslag komt de opslagruimte naar ú. Het werkt als volgt:

 1. U boekt via onze webshop een “container met opslag
 2. Wij plaatsen de opslagruimte op de afgesproken dag bij u in Hoofddorp
 3. U heeft alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagruimte
 4. Wanneer u klaar bent halen wij de opslagbox weer op, en plaatsen wij deze in onze verwarmde opslag

Wilt u uw spullen weer terug hebben? Dan plaatsen wij de opslagruimte weer bij u aan huis, en heeft u alle tijd om uw spullen weer uit te laden. Natuurlijk is het ook mogelijk de opslagbox na een periode van opslag op een ander adres af te leveren. Dan is uw verhuizing in Hoofddorp ook direct geregeld. Makkelijk toch?

Voordelig een opslagcontainer huren in Hoofddorp

Wilt u een opslagcontainer huren in Hoofddorp? Oomen Opslag is dé verhuurder van containers in de regio Hoofddorp. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een container huren.

Er zijn talloze redenen voor het huren van een container. Zo is het huren van een opslagcontainer in Hoofddorp ideaal voor particulieren die gaan verbouwen. Maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor opslag van materiaal bij externe werkzaamheden. Wat uw reden voor het huren van een container in Hoofddorp ook is: wij hebben altijd de juiste maat voor u beschikbaar.

Onze opslagcontainers hebben dezelfde maten als een zeecontainer. Het verschil met een zeecontainer is dat onze opslagcontainers zijn uitgerust met een nette houten vloer en extra ventilatieroosters. Een opslagcontainer is dus beter geschikt voor opslag dan een zeecontainer. Wij verhuren zowel 10ft containers al 20ft containers is Hoofddorp. Huur uw container voordelig en eenvoudig via onze webshop!

0