• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Hillegom

Wilt u opslagruimte huren in Hillegom? Dan hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Wij bezorgen de opslagruimte bij u voor de deur. Vervolgens kunt u kiezen of u de opslagruimte bij u voor de deur laat staan, of dat u deze door ons laat opslaan. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op, en plaatsen wij deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.

Opslagruimte in Hillegom bestellen

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Het maakt niet uit hoeveel opslagruimte u in Hillegom nodig heeft, Oomen Opslag heeft altijd de juiste maat voor u beschikbaar.

10ft container Hillegom
De kleinste opslagruimte n Hillegom is de 10ft container. Deze opslagbox heeft een inhoud van 16m³. Dit is voldoende voor de opslag van een kleine woning of van een woonkamer. Ideaal voor een verbouwing voor een gedeelte van uw woning.

20ft container Hillegom
De meest populaire opslagruimte in Hillegom is de 20ft container. Deze opslagruimte is voldoende voor de opslag van een gemiddelde ééngezinswoning in Hillegom. Ook ideaal voor opslag tijdens een verhuizing.

Bij u voor de deur laten staan of in onze opslag laten plaatsen
U kunt zelf kiezen of de opslagcontainer bij u in Hillegom voor de deur blijft staan, of dat deze bij ons wordt opgeslagen.

Wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Kies dan voor opslagcontainer huren.

Wilt u dan wij uw inboedel opslaan in ons verwarmde opslagcentrum? Kies dan voor container met opslag. Wij halen de container dan weer op als u klaar bent met inladen. En uiteraard brengen wij deze weer terug naar Hillegom wanneer u dat wilt.

Opslagruimte huren in Hillegom

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte van Hillegom. In plaats van uw inboedel weg te brengen naar een self-storage, komt de opslagruimte naar ú toe. Dan scheelt een hoop tijd, en u hoeft ook geen busje meer te huren. Het werkt heel eenvoudig:

 1. U bestelt een “container met opslag” via onze webshop
 2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Hillegom voor de deur
 3. U laadt op eigen tempo uw opslag in
 4. Wij slaan de container verwarmd en beveiligd voor u op

Wilt u uw opslag weer terug? Dan maken we een afspraak om de opslagruimte weer bij u voor de deur af te leveren. Wanneer u weer klaar bent met het uitladen van uw container, halen wij de lege opslagbox weer bij u op.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Hillegom

Externe opslagruimte huren is niet altijd nodig. Gaat u bijvoorbeeld verbouwen, en is er in uw straat of op uw perceel ruimte voor een opslagcontainer? Dan is het vaak ook prima om een opslagcontainer voor uw deur te huren. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u bij ons een opslagcontainer of zeecontainer huren in Hillegom. Wij verhuren in Hillegom 10ft en 20ft containers. Wanneer u alleen een container voor uw deur wilt huren, selecteer dan opslagcontainer huren in onze webshop.

0