• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Haarlem

Zoekt u een opslagruimte in Haarlem? Dan heeft u de makkelijkste opslag gevonden! Wij plaatsen de opslagruimte bij u in Haarlem voor de deur, waarna u de opslagbox makkelijk kunt inladen. Als u de opslag in de opslagruimte heeft gezet, komen wij de opslagbox weer ophalen, en plaatsen wij deze in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Het is bij ons ook mogelijk om een opslagcontainer te huren in Haarlem. Wij plaatsen de opslagcontainer bij u voor de deur, waarna deze hier zo lang kan blijven staan als u wilt. Stukken makkelijker dan een self storage in Haarlem!

Opslagruimte boeken in Haarlem

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wij beschikken over diverse maten opslagruimtes in Haarlem. Heeft u weinig spullen voor opslag? Dan is onze 10ft opslagcontainer met 16m³ opslagruimte meestal voldoende. Onze 20ft opslagcontainer met 33m³ opslagruimte is voldoende voor het opslaan van een gemiddelde eengezinswoning. Uiteraard is het ook mogelijk opslagruimtes te combineren of meerdere opslagcontainers te bestellen. U kiest zelf of de opslagruimte voor uw woning of bedrijf blijft staan, of dat deze bij ons opgeslagen moet worden.

De makkelijkste opslagruimte huren in Haarlem

De makkelijkste opslagruimte huren in Haarlem doet u bij Oomen Opslag. Als u vroeger uw inboedel wilde opslaan bij een storage box in een self-storage, moest u vaak meerdere keren heen en weer rijden naar de opslagbox, en meerdere keren in- en uitladen. Gelukkig kan het tegenwoordig vele malen makkelijker! Met onze Mobiele Opslag komt de opslagruimte naar ú in Haarlem toe. U heeft uw opslagbox dan gelijk voor de deur. U kunt zo op uw gemak alle opslag in de opslagruimte plaatsen. Wanneer u klaar bent met het opslaan van uw inboedel komen wij de opslagbox aan huis weer ophalen. Wij plaatsen de opslagcontainer vervolgens veilig in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte. Indien gewenst kunnen we de opslagruimte na periode van opslag afleveren op een ander (nieuw) adres. Zo bent u ook gelijk verhuisd na de tussentijdse opslag. Een box huren voor het opslaan van uw inboedel in Haarlem was nog nooit zo makkelijk!

Voordelig een opslagcontainer huren in Haarlem

Bij Oomen Opslag is het niet alleen mogelijk de inboedel verwarmd en beveiligd op te laten slaan, maar u kunt ook eenvoudig een opslagcontainer of zeecontainer huren in Haarlem. Dit is ideaal voor opslag tijdens een verbouwing of renovatie. Wij plaatsen de opslagcontainer eenvoudig bij u in Haarlem voor de deur, waarna u eenvoudig uw inboedel in de opslagbox kunt opslaan. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Wij hebben 10ft opslagcontainers en 20ft opslagcontainers te huur. Al onze containers zijn geventileerd en wind- en waterdicht. Ook kunnen alle opslagcontainers goed afgesloten worden met een slot. Huur vandaag nog een opslagcontainer of zeecontainer in Haarlem!

0