• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Haarlem

Zoekt u een opslagruimte in Haarlem? Dan heeft u de makkelijkste opslag gevonden! Wij plaatsen de opslagruimte bij u in Haarlem voor de deur, waarna u de opslagbox makkelijk kunt inladen. Als u de opslag in de opslagruimte heeft gezet, komen wij de opslagbox weer ophalen, en plaatsen wij deze in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Het is bij ons ook mogelijk om een opslagcontainer te huren in Haarlem. Wij plaatsen de opslagcontainer bij u voor de deur, waarna deze hier zo lang kan blijven staan als u wilt. Stukken makkelijker dan een self storage in Haarlem!

Beschikbare opslagruimtes in Haarlem

Wij beschikken over diverse maten opslagruimtes in Haarlem. Heeft u weinig spullen voor opslag? Dan is onze 10ft opslagcontainer met 16m³ opslagruimte meestal voldoende. Onze 20ft opslagcontainer met 33m³ opslagruimte is voldoende voor het opslaan van een gemiddelde eengezinswoning. Uiteraard is het ook mogelijk opslagruimtes te combineren of meerdere opslagcontainers te bestellen. U kiest zelf of de opslagruimte voor uw woning of bedrijf blijft staan, of dat deze bij ons opgeslagen moet worden.

De makkelijkste opslagruimte huren in Haarlem

De makkelijkste opslagruimte huren in Haarlem doet u bij Oomen Opslag. Als u vroeger uw inboedel wilde opslaan bij een storage box in een self-storage, moest u vaak meerdere keren heen en weer rijden naar de opslagbox, en meerdere keren in- en uitladen. Gelukkig kan het tegenwoordig vele malen makkelijker! Met onze Mobiele Opslag komt de opslagruimte naar ú in Haarlem toe. U heeft uw opslagbox dan gelijk voor de deur. U kunt zo op uw gemak alle opslag in de opslagruimte plaatsen. Wanneer u klaar bent met het opslaan van uw inboedel komen wij de opslagbox aan huis weer ophalen. Wij plaatsen de opslagcontainer vervolgens veilig in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte. Indien gewenst kunnen we de opslagruimte na periode van opslag afleveren op een ander (nieuw) adres. Zo bent u ook gelijk verhuisd na de tussentijdse opslag. Een box huren voor het opslaan van uw inboedel in Haarlem was nog nooit zo makkelijk!

Voordelig een opslagcontainer huren in Haarlem

Bij Oomen Opslag is het niet alleen mogelijk de inboedel verwarmd en beveiligd op te laten slaan, maar u kunt ook eenvoudig een opslagcontainer of zeecontainer huren in Haarlem. Dit is ideaal voor opslag tijdens een verbouwing of renovatie. Wij plaatsen de opslagcontainer eenvoudig bij u in Haarlem voor de deur, waarna u eenvoudig uw inboedel in de opslagbox kunt opslaan. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Wij hebben 10ft opslagcontainers en 20ft opslagcontainers te huur. Al onze containers zijn geventileerd en wind- en waterdicht. Ook kunnen alle opslagcontainers goed afgesloten worden met een slot. Huur vandaag nog een opslagcontainer of zeecontainer in Haarlem!

0