• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Den Haag

Wilt u opslagruimte huren in Den Haag, of wilt u een opslagcontainer huren in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Oomen Opslag voorziet in uw behoefte in opslagruimte. Of u nu opzoek bent naar een opslagbox voor de deur, of u uw inboedel wilt opslaan voor langere tijd: wij helpen u aan de juiste opslagruimte in Den Haag. Klik de juiste opslagbox hieronder aan, en regel direct uw opslagruimte via onze webshop!

Direct opslagruimte bestellen in Den Haag

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

In Den Haag hebben we diverse opslagboxen beschikbaar. Voor kleinere inboedels tot 16m³ adviseren we u om een 10ft opslagcontainer te huren. Voor grotere inboedels tot 33m³ kunt u het beste een 20ft opslagcontainer huren. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere opslagruimtes te bestellen, of om verschillende maten opslagboxen te combineren. Het unieke van ons bedrijf is dat u kunt kiezen waar de opslagruimte komt te staan. Zo kan deze een aantal weken bij u voor de deur blijven, maar de opslagbox kan ook voor langere tijd verwarmd en beveiligd opgeslagen worden bij onze opslagplaats.

De makkelijkste opslagruimte huren in Den Haag

Wij durven te zeggen dat wij de aller-makkelijkste opslagruimte van Den Haag aanbieden. Bij de meeste opslagbedrijven moet u vaak met een busje heen-en-weer rijden naar uw storage box bij een self-storage in Den Haag. Bij Oomen Opslag werkt het omgekeerd, want bij ons komt de opslagbox naar ú toe. Dat bespaart u niet alleen heel veel tijd, maar ook nog eens geld doordat u geen busje hoeft te huren. En doordat u alles maar één keer in uw handen hebt, is er ook nog eens veel minder kans op schade. Het werkt heel simpel: u geeft aan wanneer en waar u de opslagruimte in Den Haag wilt hebben, en wij plaatsen de opslagbox voor uw deur. Vervolgens heeft u alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer alle opslag in de box staat, halen wij de container weer op en plaatsen wij deze bij onze beveiligde opslagplaats. Op afroep komen wij de opslagruimte weer bij u aan huis bezorgen. Hoewel er nog enkele andere aanbieders van Mobiele Opslag in Den Haag zijn, is er geen opslagbedrijf dat zulke grote opslagruimtes te huur aanbiedt als wij. Makkelijker opslagruimte huren in Den Haag kan niet!

Opslagcontainer huren in Den Haag

U kunt bij ons ook een opslagcontainer huren in Den Haag. In sommige gevallen is het niet nodig uw inboedel op te slaan bij een opslag. Wanneer u bijvoorbeeld gaat verbouwen of een nieuwe vloer krijgt, kan uw inboedel prima tot enkele weken in een opslagcontainer bij u voor de deur opgeslagen worden. Onze opslagcontainers hebben dezelfde maten als een zeecontainer, en zijn allemaal wind- en waterdicht. Bovendien kunnen alle containers goed worden afgesloten. De opslagcontainer kan zo lang bij u voor de deur in Den Haag blijven staan als u zo wilt. We kunnen de containers in bijna elke straat in Den haag bij u voor de deur plaatsen.

0