• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 071 889 20 06

Opslagruimte thuisbezorgd in Delft

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf: 150,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

De makkelijkste opslagruimte in Delft

Zoekt u de beste en modernste opslagruimte in Delft? Dan komt u al snel uit bij Oomen Opslag. Bij ons heeft u geen ouderwetste self-storage toestanden, maar komt de opslagruimte gewoon naar u toe. Een busje huren en talloze keren heen en weer pendelen is niet langer nodig. Wij bezorgen de opslagbox bij u in Delft voor de deur. Vervolgens heeft u de keuze of u de opslagbox op uw eigen tempo inlaadt, of dat u dit door onze verhuizers laat doen. Wanneer u ervoor kiest om de opslagruimte in Delft zelf in te laden, komen wij de opslagbox weer bij u ophalen als u alles erin heeft gedaan. Wanneer u onze verhuizers uw spullen in de opslagbox laat laden, nemen wij uw opslagbox gelijk mee retour.

Veilige opslag voor uw inboedel in Delft

Nadat alle spullen in de opslagruimte zijn geplaatst, wordt deze overgebracht naar onze opslaglocatie. Voordat de opslagbox naar de opslagruimte vertrekt, wordt deze in uw bijzijn verzegeld. Elke containerzegel is voorzien van een uniek nummer. De opslagbox kan niet worden geopend zonder de verzegeling te verbreken. Zo bent u er zeker van dat niemand tijdens de opslagperiode bij uw spullen kan. Dat is een fijne gedachte.

Onze opslagruimtes zijn allemaal droog, verwarmd en beveiligd. Naast een inbraakalarm is ons opslagcentrum ook voorzien van camerabewaking en een brandalarm. Zo staan uw spullen veilig opgeslagen.

Verschillende formaten opslagboxen

We hebben verschillende formaten opslagruimte te huur in Delft. Wij bieden een kleine opslagruimte van 16m³ aan, en een grote opslagruimte van 33m³. Als dit niet groot genoeg is, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere opslagruimtes te combineren. Zo hebben we altijd een passende opslagruimte in Delft voor u.

Onze kleine opslagruimte van 16m³ (10ft) is vooral handig voor de opslag van een kleine inboedel. Maar ook wanneer u een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan is deze opslagruimte erg handig. Doordat de opslagbox 3 meter lang is, passen ook al uw grote meubelstukken (banken, eettafels, garderobekasten, dressoirs, etc) in de opslag.

Wilt u uw hele inboedel in Delft opslaan? Dan is onze opslagbox van 33m³ (20ft) de beste oplossing. Deze opslagruimte is groot genoeg voor opslag van de meeste inboedels. Alleen wanneer u een zeer grote inboedel heeft, is het soms nodig meerdere opslagboxen te nemen.

Opslagcontainer huren in Delft

Het is bij ons ook mogelijk om alleen een opslagcontainer voor de deur te huren in Delft. De opslagcontainer wordt in dat geval niet overgebracht naar onze opslagruimte. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld spullen op wilt slaan tijdens uw verbouwing in Delft. Natuurlijk is het hiervoor wel belangrijk dat de container op uw eigen terrein kan staan, of dat u deze op een parkeerplaats in de straat kunt laten plaatsen. U dient hiervoor zelf bij de gemeente Delft te controleren of dit mogelijk is. Onze opslagcontainers in Delft hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Al onze opslagcontainers zijn goed afsluitbaar met een containerslot. Verder zijn de containers 100% wind- en waterdicht.

0