• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte en opslagcontainers in Amsterdam

Heeft u opslagruimte nodig in Amsterdam? Of heeft u behoefte aan het tijdelijk huren van een opslagcontainer in Amsterdam? Bij Oomen Opslag zit u goed! U kunt bij ons niet alleen eenvoudig containers en opslagboxen huren in diverse maten, maar wij zijn ook de meest complete aanbieder van mobiele opslag in Amsterdam! Wij plaatsen de opslagcontainer voor uw deur, u laadt in en wij slaan op. Makkelijk kan het niet.

Direct online boeken

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

U kunt via onze webshop direct online een opslagcontainer huren in Amsterdam, of opslagruimte in Amsterdam regelen. Het is heel makkelijk: wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Klik dan op opslagcontainer huren en klik op de maat die u nodig heeft. Wilt u dat wij de container opslaan? Geen probleem. In dat geval klikt u op container met opslag. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op als u deze heeft gevuld, en slaan we deze veilig voor u op. En uiteraard brengen we hem weer bij u in Amsterdam als u de opslagbox nodig heeft.

10ft container in Amsterdam
De 10ft opslagcontainer is ideaal voor opslag van een kleine inboedel of een gedeelte van een inboedel. Deze container heeft een inhoud van 16m³. Deze afmetingen zijn gelijk aan een 10ft zeecontainer in Amsterdam. De 10ft container is ook ideaal op de plaatsen op plekken waar geen al te grote opslagruimte geplaatst kan worden. Deze opslagbox is ideaal voor bijvoorbeeld de opslag van meubels uit de woonkamer tijdens een verbouwing.

20ft container in Amsterdam
Onze meest populaire opslagcontainer in Amsterdam is de 20ft container. Deze heeft een inhoud van 33m³. Dat is genoeg voor een gemiddelde eengezinswoning. Deze container is niet alleen populair in de verhuur, maar wordt ook vaak gebruikt om te verhuizen met tussentijdse opslag.

Opslagruimte huren in Amsterdam

De makkelijkste opslagruimte in Amsterdam vindt u bij Oomen Opslag. Als u wel eens uw spullen heeft opgeslagen bij een self-storage in Amsterdam, dan weet u hoeveel werk dat is. U moet een busje regelen en een aantal keer heen en weer rijden. En in de meeste gevallen ook nog alles op karretjes naar de opslagbox rijden. U bent zo al snel een paar dagen zoet met het opslaan van uw inboedel in Amsterdam. Gelukkig is deze ellende tegenwoordig niet meer nodig met de mobiele opslag van Oomen.

Onze mobiele opslag is heel simpel, het werkt als volgt:

 1. U bestelt via onze website een opslagruimte in de gewenste maat
 2. Wij brengen de opslagcontainer bij u voor de deur
 3. U laadt alles in de opslagbox
 4. Wij slaan uw inboedel netjes, verzegeld, warm en veilig op

En wanneer u uw inboedel weer terug in Amsterdam wilt hebben, leveren wij deze weer netjes bij u voor de deur af. Ideaal toch?

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Amsterdam

Wilt u een opslagcontainer huren in Amsterdam? Bij Oomen Opslag kunt u dit makkelijk en eenvoudig online regelen. Met onze autolaadkraan kunnen wij de 10ft en 20ft containers op bijna alle plekken in Amsterdam krijgen. Het huren van een container in Amsterdam is ideaal wanneer u gaat verbouwen, of u als bedrijf tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft. Onze opslagcontainers in Amsterdam hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers beschikken over een waterdichte vloer, ventilatieroosters, en een lockbox. Hierdoor blijven uw spullen vrij van vocht, en is de container goed afsluitbaar.

0