• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 071 889 20 06

Opslagruimte thuisbezorgd in Amstelveen

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf: 150,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

De makkelijkste opslagruimte in Amstelveen

Wilt u opslagruimte huren in Amstelveen? Oomen Opslag heeft altijd de makkelijkste opslagruimte voor u. Bij ons hoeft u geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden naar uw opslagbox, maar komt de opslagbox naar u toe. Vervolgens heeft u de keuze of u uw opslagbox zelf inlaadt, of dat u dit door onze verhuizers wilt laten doen. Nadat de opslagcontainer bij u in Amstelveen voor de deur is ingeladen, brengen wij deze over naar ons opslagcentrum. Hier wordt uw opslagbox verwarmd en beveiligd opgeslagen. Wilt u uw spullen weer terug? Dan brengen we de opslagbox weer bij u thuis. Ook bij het afleveren heeft u de keuze of u uw opslagbox zelf wilt uitladen, of dat u dit door onze verhuizers laat doen.

Verschillende formaten opslagboxen

Wij bieden in Amstelveen zowel een 16m³ (10ft) als een 33m³ (20ft) opslagcontainer aan. Een opslagbox van 16m³ is handig voor het opslaan van een kleine inboedel, terwijl 33m³ voldoende is voor de opslag van de meeste complete inboedels. Onze opslagboxen zijn een stuk groter dan mobiele opslagboxen van andere aanbieders in Amstelveen. Hierdoor zijn er bij ons nooit problemen door spullen die niet in de opslagbox passen. Dus ook uw grote meubelstukken zoals banken, kasten, eettafels en dressoirs passen in onze opslagunits. Weet u niet welke opslagbox u nodig heeft? Bel dan onze klantenservice op 071-8892006. Onze opslagadviseur neemt graag alles met u door om u een passend advies te kunnen geven.

Veilige opslag voor uw inboedel in Amstelveen

Als u uw inboedel op wilt slaan in Amstelveen, is het natuurlijk belangrijk dat uw spullen veilig worden opgeslagen. Bij Oomen Opslag bent u er zeker van dat uw spullen in goede handen zijn. Wanneer u ervoor kiest uw inboedel door ons te laten inladen in de opslagbox, komen er twee ervaren verhuizers van Oomen Verhuizers. Dit is een Erkend Verhuisbedrijf met enkel ervaren en gediplomeerde verhuizers. Wanneer de opslagbox is ingeladen (door uzelf of door onze verhuizers), wordt deze in uw bijzijn verzegeld. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand bij uw spullen kan komen. Desgewenst kunt u de container in Amstelveen ook nog laten voorzien van een slot. Nadat de opslagbox uit Amstelveen is opgehaald, wordt deze overgebracht naar onze opslag. Onze opslagruimtes zijn warm, droog en beveiligd met camerabewaking en alarm. Uw spullen staan bij ons dus altijd veilig opgeslagen.

Opslagcontainer huren in Amstelveen

Wij bieden niet alleen de makkelijkste opslagruimte in Amstelveen, maar het is ook mogelijk om alleen een opslagcontainer in Amstelveen te huren. Een opslagcontainer voor de deur kan handig zijn om tijdens een verbouwing tijdelijk spullen in te zetten. Wij verhuren in Amstelveen zowel 10ft als 20ft opslagcontainers. Al onze containers zijn schoon, mooi en 100% wind- en waterdicht. De opslagcontainers zijn ook goed afsluitbaar met een slot. Een prima oplossing om tijdelijk opslagruimte voor de deur te hebben.

0