• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Opslagruimte huren in Alphen a/d Rijn

Wilt u opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu op zoek bent naar een opslagruimte of voor de huur van opslagcontainers: Oomen Opslag helpt u op weg. Wij verhuren opslagruimtes in verschillende mate, en voor korte of lange tijd. Het unieke van ons bedrijf is dat u uw opslag niet naar een self-storage hoeft te brengen, maar dat de opslagbox naar ú in Alphen aan den Rijn komt. Dat scheelt een hoop tijd en energie. Bovendien hoeft u geen busje te huren voor het overbrengen van uw inboedel. Ideaal toch?

Wij verhuren opslagruimte in de gehele gemeente Alphen aan den Rijn, waaronder Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. Maar uiteraard kunt u ook opslag huren in omliggende gemeentes.

Direct opslagruimte boeken in Alphen aan den Rijn

Aanbieding!

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

Wij verhuren twee maten opslagruimtes in Alphen aan den Rijn. Wanneer deze opslagboxen niet groot genoeg zijn, kunt u natuurlijk eindeloos opslagruimtes combineren. U kunt er voor kiezen om een opslagcontainer voor uw deur te huren in Alphen aan den Rijn, maar u kunt de opslagbox ook aan huis vullen en vervolgens bij ons op laten slaan. Uiteraard wordt de opslag bij ons verwarmd en beveiligd opgeslagen. De meest verhuurde opslagbox is de 20ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 33m³, en is groot genoeg voor een gemiddelde woning. Voor opslag van kleinere inboedels hebben we de 10ft opslagcontainer. Deze heeft een inhoud van 16m³. Wanneer u twijfelt hoeveel opslagruimte in Alphen aan den Rijn u nodig heeft, kunt u ons uiteraard altijd om advies vragen. Onze klantenservice denkt graag met u mee. U kunt ons bereiken op 071-8892006.

De makkelijkste opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Een makkelijkere opslagruimte in Alphen aan den Rijn vindt u niet. Vroeger was het nog nodig om bij het opslaan van uw inboedel talloze keren heen en weer te rijden naar de storage box bij een self-storage. Tegenwoordig kan het gelukkig stukken makkelijker. Via onze website kiest u een opslagruimte die bij u past. Vervolgens vult u in wanneer de opslagruimte voor uw deur moet komen. Op de afgesproken dag brengt één van onze medewerkers de opslagbox naar uw woning in Alphen aan den Rijn. U kunt dan aanwijzen waar de container moet komen te staan, en vervolgens wordt de box neergezet. U heeft nu alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer u klaar bent met het inladen, halen onze medewerkers de opslagruimte weer op, en brengen deze over naar onze verwarmde en beveiligde opslagruimte. De container kan zo lang opgeslagen worden als u maar wilt. Wanneer u uw opslagbox weer terug wilt, komen wij deze op de door u gewenste dag weer terugbrengen. Makkelijker uw inboedel opslaan in Alphen aan den Rijn kan niet.

Voordelig een opslagcontainer huren in Alphen aan den Rijn

Wanneer u opslagruimte nodig heeft in Alphen aan den Rijn, is het niet altijd nodig uw spullen extern op te slaan. Wanneer de opslag maar voor korte periode nodig is (bijvoorbeeld bij een verbouwing), is het prima mogelijk uw spullen voor uw deur op te slaan. U kunt dit eenvoudig doen door bij ons een opslagcontainer te huren in Alphen aan den Rijn. Wij kunnen de opslagcontainer eenvoudig voor uw deur plaatsen, en deze kan vervolgens zo lang blijven staan als u wilt. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Wij verhuren zowel 10ft opslagcontainers als 20ft opslagcontainers in Alphen aan den Rijn. Wanneer u uw opslagcontainer of zeecontainer voor 23.59 uur besteld, kan deze de volgende werkdag al bij u voor de deur geplaatst worden. Uiteraard kunt u ook alvast bestellen voor een latere afleverdatum.

0