• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 071 889 20 06

Mobiele opslagruimte

Heeft u tijdelijk of permanent opslag nodig? Voor alle zakelijke en particuliere opslagvraagstukken hebben wij een oplossing. Met onze mobiele opslagcontainers maakt u het zichzelf heel gemakkelijk: u hoeft niet op-en-neer te rijden naar een externe opslag- of self-storage-locatie maar wij brengen een mobiele opslagruimte naar ú toe:

 1. Wij brengen een 10ft verhuiscontainer of een 20ft verhuiscontainer bij u aan huis. 
 2. U kunt uw opslagcontainer inladen wanneer het u het beste uitkomt en in uw eigen tempo. Verpakkings- en beschermingsmiddelen zijn beschikbaar.
 3. Wanneer u klaar bent met inladen, halen wij de opslagcontainer op.
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte.
 5. Wanneer u uw opgeslagen inboedel, meubilair, bedrijfsvoorraad etc. weer nodig heeft, brengen wij uw container weer bij u aan huis om uit- of bijgeladen te worden.
 6. Indien nodig plaatsen wij de container weer terug in de opslagruimte.

Direct opslagruimte bestellen

Opslagruimte thuisbezorgd

Vanaf 169,00 / maand

Wilt u uw spullen opslaan? Oomen Opslag biedt u de makkelijkste én voordeligste manier van opslag. Opslagruimte regelen doe je bij ons heel makkelijk:

 1. Bestel de juiste maat opslagruimte direct online
 2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij jou thuis
 3. Jij laadt je spullen in
 4. Wij halen de opslagbox weer op, en zorgen dat deze veilig wordt opgeslagen

Selecteer hoeveel opslagboxen je wilt, en betaal direct eenvoudig online de eerste maand opslag. Vervolgens ontvang je maandelijks een factuur die je met iDeal kunt betalen.

Categorie:
Wissen

Selecteer hieronder de verwachte opslagperiode, en bekijk de transportkosten. Gratis transport vanaf drie maanden opslag.

Extra opties

Productbeschrijving

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Hierdoor hoeft u geen busje meer te huren en uw spullen weg te brengen. Het werkt heel simpel:

 1. Bestel de gewenste opslagbox direct online
 2. Wij plaatsen de opslagbox op de gewenste datum bij u voor de deur
 3. U laadt uw spullen in
 4. Wij halen de opslagbox op, en zorgen ervoor dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen

Wilt u uw spullen weer terug? Dan bezorgen wij de opslagbox natuurlijk weer bij u voor de deur. Dit mag ook op een ander adres.

Voordelen Oomen Opslag:

 • Gratis bij u thuis gebracht, gehaald en teruggebracht (vanaf drie maanden opslag)
 • Gratis verhuizen (u kunt de opslagbox op een ander adres laten afleveren)
 • De grootste opslagboxen, zo hoeft u niet meerdere keren alles te stapelen, en alles past erin
 • Met afstand de voordeligste aanbieder van mobiele opslag
 • U hoeft geen vervoer meer te regelen

Wij komen je opslagbox gratis brengen en ophalen (ook wanneer je je opslagbox weer terug wilt) vanaf drie maanden opslag. Alleen bij meer dan 30km afstand vanaf onze vestiging betaal je een kilometertoeslag.

Extra informatie

Afmetingen Niet beschikbaar

De makkelijkste én voordeligste aanbieder van mobiele opslag

Wij zijn niet de enige aanbieder van mobiele opslag, maar wel de makkelijkste én de voordeligste. De meeste aanbieders hebben mobiele opslagboxen van tussen de 8m3 of 14m3. Eén inboedel van een gemiddelde eengezinswoning zit vaak op minimaal 30m3. Dat betekent dat u bij andere aanbieders minstens drie tot vier opslagboxen nodig hebt. Dat heeft als nadeel dat u vele malen langer bezig bent om alles in de opslagboxen te krijgen. Daarnaast is de ervaring dat grote stukken zoals een driezitsbank, eettafel of lange kastdelen vaak niet in de box passen. Deze kunt u dan niet opslaan in de mobiele opslagbox.

Gelukkig heeft u hier bij ons geen last van. Onze opslagcontainers zijn 33m3 groot. In de meeste gevallen past uw gehele inboedel daarmee in één container. Doordat onze containers zes meter lang zijn, pas alles er in één keer in. En doordat onze containers niet alleen meer inhoud hebben, maar ook een stuk hoger zijn, is de ruimte ook veel efficiënter in te delen. U kunt bijvoorbeeld uw bankstel met gemak rechtop zetten, wat bij andere aanbieders vaak niet mogelijk is.

Het mooiste is dat onze mobiele opslag niet alleen het aller-makkelijkste is, maar ook nog eens de voordeligste!

Voordelen van onze mobiele opslag

 1. U heeft de keuze uit verschillende formaten containers: van 10ft (16m3), 20ft (33m3) en op aanvraag hebben we ook 20ftHC (37m3) en 7.45m (47m3). Door deze verscheidenheid aan formaten is er altijd een optimale en kostenefficiënte oplossing voor uw opslagprobleem.
 2. Wij kunnen elke container bij u aan huis plaatsen, ook op lastige plekken zoals achter een heg, over een hek, op een oprit.
 3. Met onze zware autolaadkraan kunnen wij – afhankelijk van de plaatsing – grote laadgewichten aan, tot circa 6 ton.
 4. Ook bij kleine buitenruimten of bij gebrek aan een oprit of parkeerplaats kunnen wij de compacte 10ft containers plaatsen – als een 20ft container niet past.

Door deze flexibiliteit is er altijd een oplossing voor uw ruimte- of opslagprobleem.  Wilt u eerst advies over welke oplossingen er voor uw situatie zijn? U kunt ons altijd bellen op 071 – 8892006.

De totaalaanbieder voor opslag en verhuizingen

Oomen Verhuizers kan u niet alleen van dienst zijn met mobiele opslag, maar ook met alles er omheen. Er is geen verhuis- of opslagbedrijf in de regio met een breder dienstenpakket op het gebied van verhuizen of opslag dan wij. Zo kunnen wij u onder andere van dienst zijn met:

Afmetingen opslagcontainer

Container 20ftBuitenmatenBinnenmaten
Lengte6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter
Inhoud33,2 m3
0